De juiste processen en trajecten

voor een optimaal resultaat

 

Van analyse & advies

tot uitvoering & nazorg

Bedrijfsoptimalisatie

Procesverbetering & verandermanagement

Bij het continueren, optimaliseren, ontwikkelen en bouwen van uw organisatie, kijkt u steeds bewuster naar een efficiënte inzet van personeel, processen en middelen. U beseft dat zaken als een goed personeelsmanagement, het effectief managen van veranderings- en leantrajecten, kwaliteitsmanagement en procesoptimalisatie niet zozeer geld kosten, maar juist een positieve bijdrage leveren aan de resultaten van uw bedrijf. Door nauwkeurig te kijken naar de diverse processen en deze te optimaliseren en borgen, bespaart u een hoop. Op korte én lange termijn.

Van analyse & advies tot uitvoering & nazorg

Wij van Core weten dat u bij dit alles wel wat ondersteuning en richting kunt gebruiken. We helpen uitvoerende afdelingen en managers van industriële organisaties dan ook met veranderingen op het gebied van productie, personeel, kwaliteit, financiën, projectmanagement en werkvoorbereiding. We houden ons o.a. bezig met procesverbetering, kostenbeheersing, kwaliteitsmanagement (bijvoorbeeld ISO en VCA), lean management, asset management en verandermanagement. Hierbij concentreren we ons niet alleen op advies, maar vooral ook op implementatie, begeleiding en coaching van veranderingen én medewerkers.

Op weg naar draagdracht en structurele veranderingen

Door in beginsel op de kleintjes te letten, relatief snel quick wins aan te geven en gezond verstand te gebruiken, zet Core samen met u paden en piketpalen uit. Hoe gaat het nu? Hoe kan het beter? Zo groeit het bewustzijn in de organisatie en komt er steeds meer veranderingsbereidheid. Dit zal op de lange termijn resulteren in kostenreductie, betere samenwerking en efficiency. Uiteraard houden we ook na de implementatie een oogje in het zeil. Wat is er van de plannen terechtgekomen? Moet er bijgestuurd worden? Op deze manier realiseren we duurzame structurele veranderingen én draagkracht

Voordelen bedrijfsoptimalisatie

  • Op lange termijn kostenreductie en betere samenwerking
  • Efficiënte inzet van personeel, processen en middelen
  • Veranderingsbereidheid

Bedrijfsoptimalisatie

De juiste processen en trajecten voor een optimaal resultaat

Workshops en trainingen

Opleiden als basis van groei en ontwikkeling

Coaching en begeleiding

Verbinden van medewerkers, teams en organisaties

Interim management

Management op operationeel, tactisch en strategisch niveau