Samen naar de kern

met oog voor mens en bedrijf

 

Alles staat in verbinding

Samen zijn we sterker

Over Core

De harde kern

Eigenaar Cor Evegaars, een geboren Rotterdammer, woont met zijn gezin al ruim dertig jaar in Brabant. In Schijndel om precies te zijn. Waar het een staat voor nuchterheid, eerlijkheid en een recht-door-zee mentaliteit, ademt het ander het bourgondische en gezellige uit. Een ideale mix dus. Cor is er dan ook trots op zowel Rotterdammer als Brabander te zijn.

Cor heeft veel ervaring in managementfuncties, zowel in het bedrijfsleven als bij defensie. Vooral productiebedrijven in de bouw- of metaalsector, bouw- en infrabedrijven, machinebouw, materieel en middelen interesseren hem enorm. Wanneer zaken als innovatie, optimalisatie en coaching hoog op de agenda staan, staat hij te popelen om met een breed blikveld naar alle processen te kijken, combinaties te leggen en aandacht te geven. Zoals hij het zelf zegt: “Mijn missie is met gezond verstand, een no-nonsense aanpak en betrokken medewerkers mens en organisatie te versterken.” Leidinggeven én managen, gecombineerd met techniek, zijn bij Cor in goede handen.

De kerngedachte

We beginnen onze dienstverlening altijd bij de kern: de medewerkers in uw organisatie. Vanuit de kern gaan we naar de processen, bouwen we op en kan de organisatie verder groeien. Het voorvoegsel cor betekent samen in het Latijn. Alles wat we doen, doen we dan ook samen met u en uw medewerkers. We geloven niet in top down, niet in bottom up, maar gaan voor ergens daartussenin. Teamwork, vanuit de kern opgebouwd en door iedereen gedragen. Dát is Core.

Kernwaarden

Techniek is mensenwerk

Wat Core anders maakt, is dat we met vernieuwingen en oplossingen komen die niet alleen vanuit de techniek of het proces benaderd worden, maar juist hun zwaartepunt hebben binnen het verandermanagement en de menselijke factoren. Ons geloof is dat aandacht, begeleiding, een luisterend oor en respect voor de medewerker onmisbaar zijn. En uiteraard geldt: goed voorbeeld doet goed volgen. Alleen op deze manier kan de medewerker de juiste toegevoegde waarde hebben in en voor de organisatie.

Alles staat in verbinding

We zien het in veel organisaties; presteren onder tijds- of budgetdruk gebeurt vaak niet efficiënt. Ook het begeleiden, steunen en coachen van nieuwe en aanwezige medewerkers laat meestal te wensen over. Vooral wanneer de routine verlaten moet worden en verandertrajecten hun intrede doen, wordt het lastig. Daarom richten wij ons op het gehele traject. Van business consultancy en bedrijfsoptimalisatie tot en met interim management, opleidingen en coaching. Het een beïnvloedt het ander en als je alles aanpakt, is de cirkel rond.

Samen staan we sterker

Hoe breed onze kennis en ervaring ook is en hoe graag we elke uitdaging ook aangaan, ook wij laten onszelf graag versterken. Signaleren we een specifieke behoefte waar we zelf niet in kunnen voorzien? Hebben we bepaalde expertise niet in huis? Dankzij ons uitgebreide netwerk met betrouwbare partners zorgen we snel en gemakkelijk voor de juiste aanvulling van competenties.

Klantreacties

Cor is een betrouwbare, solide manager met oog voor zijn team en focus op kwaliteit, kostenbeheersing en resultaat.

Majorie van SonRuttchen Breda

Ik ken Cor als iemand die zich realiseert dat ondernemingen het verschil maken door de menselijke kant te benadrukken. Zijn senioriteit en ervaring geven rust en focus.

Harry ThijssenFloreo Training & Coaching

Zijn tomeloze inzet en energie alsmede zijn passie voor materieel en techniek, inspireren anderen.

André Kool van Langenberghe

Cor coacht zijn mensen om er het beste uit te halen en gunt hen het applaus.

Majorie van SonRuttchen Breda