Opleiden als basis

van groei en ontwikkeling

 

Verzorgen van opleidingen en workshops

Vergroten van kennis en vaardigheden

Workshops & Trainingen

Verzorgen van opleidingen en workshops

In een tijd waarin veranderingen elkaar sneller dan snel opvolgen, moeten uw medewerkers bijblijven, bijgespijkerd worden en ontwikkelen. Het is de bedoeling dat ze klantgericht handelen, samenwerken en/of goed leidinggeven. Core helpt hierbij door workshops en cursussen te organiseren. Het kan hier zowel gaan om het trainen van afdelingen, het opleiden van groepen leidinggevenden of individuele trainingen.

Vergroten van kennis en vaardigheden

Hoe kunnen kosten gereduceerd worden? Hoe bereiken we een cultuuromslag en hoe krijgen we bijvoorbeeld de afdeling inkoop aan het samenwerken? Met dit soort vragen weet Core wel raad. Of het nu gaat om een training gedragsverandering of klantgericht handelen, een workshop financieel besef of een cursus samenwerken of coachen. Core brengt uw mensen kennis en inzicht bij. En daar plukt ook รบ de vruchten van.

Trainingen in organisaties en opleidingsinstanties

Core geeft trainingen en workshops voor bedrijven in het mkb en open trainingen met diverse onderwerpen, zoals kostenbewustzijn, effectief vergaderen, managementmethodieken en omgangsvormen. U hebt immers niet alle kennis zelf in huis en zoals voor de meeste organisaties geldt: er valt nog van alles te verbeteren. Core geeft incompany-trainingen en trainingen op scholen en andere externe locaties. In overleg kan praktisch alles.

Voordelen workshops & trainingen

  • Medewerkers worden bijgespijkerd en ontwikkelen zich
  • Meer kennis en inzicht
  • Incompany-trainingen

Bedrijfsoptimalisatie

De juiste processen en trajecten voor een optimaal resultaat

Workshops en trainingen

Opleiden als basis van groei en ontwikkeling

Coaching en begeleiding

Verbinden van medewerkers, teams en organisaties

Interim management

Management op operationeel, tactisch en strategisch niveau