Verbinden van medewerkers

teams en organisaties

 

Optimaal en efficiënt presteren

was nog nooit zo makkelijk

Coaching & Begeleiding

Verbinding van mensen en hun talenten

Stilstand is achteruitgang en verandering is de enige constante. We weten het allemaal en toch hebben veel mensen moeite met vernieuwing en verandering. We doen het toch altijd al zo? Hoe moet dat nu straks en worden mijn talenten dan nog wel benut? Om ervoor te zorgen dat de medewerkers in uw organisatie zich lekker voelen en achter de bedrijfsfilosofie (blijven) staan, legt Core verbindingen. Tussen medewerkers, afdelingen en de organisatie, tussen medewerkers onderling en met externe partijen. Tussen individuele doelen en organisatiedoelstellingen. Tussen gevoel en verstand.

Begeleiding bij vernieuwings- en verandertrajecten

Om eruit te kunnen halen wat erin zit, analyseren we eerst waar het plafond zit. We zijn hierin geduldig en focussen op drijfveren, competenties en kwaliteiten. We geven realistisch aan waar mogelijkheden en onmogelijkheden van mensen zitten. Welke eigenschappen hebben ze? Hoe komt een individu het best tot zijn recht? We kijken naar teamrollen, omgangsvormen, ambities en cultuur. Zo ondersteunen we u op de weg van verandering en innovatie.

 Coaching van medewerkers, teams en organisaties

Of het nu gaat om een individuele medewerker, een team of een heel bedrijf. Om coaching on the job, begeleiding richting een nieuwe functie of coaching gericht op cultuur. Core brengt in contact en in beweging, zodat ontwikkeling plaats kan vinden. Wij faciliteren (groepen) mensen zodanig dat zij geïnspireerd hun werk doen, zelf initiatieven nemen, zich verantwoordelijk voelen en samenwerken. Terwijl iedereen gewoon zichzelf kan zijn en bij zijn eigen waarden en normen blijft. Iedereen is immers wie hij is en duurzame verandering ontstaat alleen vanuit de kern.

Voordelen coaching & begeleiding

  • Core legt verbindingen
  • Focus op drijfveren, competenties en kwaliteiten
  • Geïnspireerd werken

Bedrijfsoptimalisatie

De juiste processen en trajecten voor een optimaal resultaat

Workshops en trainingen

Opleiden als basis van groei en ontwikkeling

Coaching en begeleiding

Verbinden van medewerkers, teams en organisaties

Interim management

Management op operationeel, tactisch en strategisch niveau